maanantai 31. joulukuuta 2012

Oma vika

Tässä ollaan nyt jo aika kauan treenitty, mutta on tullut kaikennäkösiä (typeriä) esteitä, kuten koeviikko, disco 1-6 lk sille, studia-messut ym...

Mekot on jo aloitettu. mulle tulee oranssi mekko, yksiolkaiminen, vasemmalla puolella olkain, pientä sydämenmallista kaula-aukkoa ja muuten ihan tavallinen malli. taakse tulee kai nauhat ja ornamentti(?) eteen ja taakse.

Tansseja on tullut jo monta harjoiteltua. Harkoissa on aina tosi kivaa, vaikka keskittymiskyky herpaantuu lopputunnista. Mulla ei vielä ole paria, harmi, ja ykköset ei ole ihan mitää kaikista innokkaimpina tulemassa pariksi kakkoselle (mikä ongelma?). No olen tanssinut pojan askeleet tyttöparin kanssa. Osaan nyt siis kuuden eri tanssin askeleet; poikana.

Ollaan treenattu avaustanssi, tango, wienervalssi, cicapo, trumpetti ja joku uus jonka nimeä en muista. Maailman tylsin varmaan. Kaikista eniten tykkään wienervalssista, vaikka siinä alkaakin pyörryttää hyvin herkästi. :)

Yksi ykkönen on melkein jo suostunut mulle pariksi (kiitos hyvän ystäväni) joten on ehkä vielä mahdollisuus, että mulle tulee pari.

Nyt on sitten uusi vuosi ja uudet kujeet: kohta alkaa wanhat pyörimään mielessä enemmän kuin tarpeeksi!