torstai 10. tammikuuta 2013

Edistytäänkö??

Nyt on enää 35 päivää vanhoihin. Harjoituspäiviä pukkaa joka tuutista ja nyt suostuin vanhojen "komiteaan" minkä kontolle jää kuvausten, oman tanssin ja juontajien valinta, sekä muutakin, mistä minulla ei pahemmin tietoa ole.
Hiusten pituus tällä hetkellä

Linnan juhlissa oli laineet
Mekko on kohtapian valmistumaanpäin, vaikka siitä ei mitään olekkaan kuulunut. Kangas on mun hiusten oranssin värinen (kts ylin kuva) Hiukset on kasvanut tajuttoman hitaasti, sillä päätin edellisen (2kk sitten) hiustenleikkuun jälkeen alkaa kasvattamaan hiuksia, sillä kun minulla oli hyvin lyhyet hiukset, ne sai vain pystyyn. Päätin, että haluan muutenkin kasvattaa pollatukan, jotta saan ne kiinni. Äiti sitten kampaajana ehdotti laineita otsikseen, ja kiharoita niskaan. Idea kuulosti tosi kivalta.Vähän niikun toi tossa alapuolella(tummahiuksinen) mutta lyhymmillä hiuksilla.

Lainekampaus


















Parin etsintä on edistynyt niin paljon, että olen kysynyt kolmelta ykkös-pojalta, ja kaksi sanos, että he ei kerkiä ja yksi sitten vaan sano, et ei kiinnosta. Aika raakaa. Mutta nyt käyn vielä yhdeltä ykköseltä kysymässä jokupäivä (huomenna) jota opettajat suositteli. Ne sanoi että se näytti ihan kiinnostuneelta. Ja sitäpaitsi se on tosi kiva. Mutta huomenna siis rohkaisen mieleni ja kipaisen kysäsemään jos se millään viitteis:)

Katsotaan mitään tapahtuu!