sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Oma tanssi

-Voi vitsit sitä fiilistä!

Kaikki entiset wanhat ovatnkertoneet ja kaikissa vanhoja käsittelevissä kirjoituksissa on sanottu, että omatanssi on se kaikista yhdistävin ja tunnelmaltaan paras tanssi. En uskonut sitä. Tosin vain yhdet wanhat nähneenä tiesin, että se on se, missä yleisö saa nauraa ja taputtaa ja huudella ihan hulluna.

Nytpä kerron teille, että itse olin väärässä, ja muut oikeassa.

Ensimmäisen kerran oma tanssi tuli puheeksi kaksi viikkoa sitten. Kukaan ei suostunut sitä tekemään, joten ilmoitin itseni "esimerkiksi". Lopulta sain siskoni ja kaksi kaveria mukaan juoneen. Yksi luokkalaisemme poika teki tietämättä meistä kappaleen. Ensimmäinen reaktio oli: "hyvä, meillä on biisi". Toinen reaktio oli: "hitto, en tunnista mitään biisiä tästä kipaleesta!" Koko kappaleessa ei ollut yhtään tuttua kappaletta. Tosin poika suostui korjaamaan tilanteen lisäämällä KAIKILLE tutun Justin Bieberin Boyfriendin ja myöhemmin tytöille Carly Rae Jepsenin Call Me Mabyn. Tietenkin muokattuina versioina, mutta biisit oli hyvin tunnistettavissa.

Meillä alkoi olla jo kiire sen tanssin kanssa, joten porukka toisia tyttöjä päätti tehdä sen. Minun kaverini suuttuivat ja käyttäytyivät todella aikuismaisesti sanoessaan biisintekijäpojalle, että biisi on ihan paska ja että he eivät ainakaan tanssi omatanssia, jos joku muu tekee sen.

- Ei hätiä mitiä, draama kuuluu asiaan-

Toiset tytöt tekivät tanssin ja kun oli sitten koko porukan yhteiset harkat ja alotettiin tanssimaan, arh! Tanssin kuin liikaa piristeitä vetänyt hamsteri! :D Olin niin iloinen ja fiiliksissä! Niin näytti olevan myös kiukutelleet tytöt, mutta ne jopa hillitsi itseään eikä vetäneet omaa showta, niinkuin minä. Tuli ihan olo, että on party-time! Vaikka en siis itse ole mikään hirveä partyparty-ihminen, mutta hauskaa oli! Koulussa muutenkin on alkanut menemään kivammin: Pystyn menemään juttelemaan muille, pystyn kysymään muilta mielipiteitä tai läksyjä.

Kohta on jo vanhat!

Pienenä muistutuksena ja neuvona muille, kannattaa varata jatkopaikka ajoissa ja samoin tehdä se tanssi ajoissa, koska huolella tehty ja harjoiteltu näyttää paljon paremmalta kuin nopeasti parissa minuutissa kyhätty tanssi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti